Informacje o Bistro Ferpley

Pomysł na firmę powstał z zamiłowania do kuchni jej założycieli i wspólników – Michała Pomaskiego i Honoraty Grzymałkiewicz. Michał to technolog żywienia, pedagog i dyplomowany mistrz kucharski, praktykujący pod okiem Kurta Schellera. Członek prestiżowego Stowarzyszenia Szefów Kuchni, który szefował w wielu warszawskich restauracjach, a także manager-logistyk z bogatym doświadczeniem, zarówno w organizowaniu kameralnych spotkań VIP-ów, jak i dużych imprez, wymagających obsługi setek gości. Honorata Grzymałkiewicz jest z zawodu producentką widowisk telewizyjnych i teatralnych, ale od ponad 20. lat odnosi sukcesy w branży gastronomicznej. W Bistro Ferpley realizuje się także w roli kreatorki i organizatorki eventów.

Na reputację naszej firmy codziennie pracuje wykwalifikowany zespół, od lat działający niemal w niezmienionym składzie. Warto też podkreślić, iż u podstaw sukcesu Bistro Ferpley leży przyjęte na początku założenie, aby klientów traktować jak swoich prywatnych gości. I to sprawdza się do dziś, bo przecież goście nie mogą wstać od naszego stołu głodni, niezadowoleni ze smaku potraw, czy standardu obsługi.

 

Kanapki z łososiem

 

Dobre jedzenie zaczyna się od dobrego smaku

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.